Креативните хора

Сигурни сме, че имаш скрити таланти, които не си открил или все още не си осъзнал, но всеки мъж има невероятни умения във всяка сфера. Нашата дарба е да приказваме на чужди езици и да засрамваме полиглотите, когато в нашата компания е седнал чичо Джак или друг виден приятел, но ни казаха, че трябва да пазим тайна за тези умения.
 

Трябва да ти гарантираме, че в такива моменти сме горди от изследователския екип по секс казусите в Men.bg, който установи, че креативните хора са майстори в изневерите и се залавят много трудно като Франк Абигейл Джуниър. Проблемът на хората е, че се опитват да задържат интереса към себе си, но и да запазят публиката, без да се налага да нарушават социалните правила. Ако си обвързан, знаеш, че ще те гледат лошо за всички твои бивши, настоящи и бъдещи сексуални проекти.

Точно тук идва креативното мислене и професионалният мъжки дух, който ти позволява да наредиш нещата така, че сутринта да получиш едно духово изпълнение от героиня 1, а вечерта да приключиш похода с героиня 2. Останалите през деня не се броят, защото нямаш време за груби сметки.
 

Уважаеми дами, ако искате да се разминете с рогата, тогава ви препоръчваме да загледате милия човек, който ви продава вестници всяка сутрин или ви се смее на тъпите шеги, 'щото наистина са малко, а ако спрете да четете и woman-a, тогава може да си вдигнете цената. Отдруга страна, трябва да се притеснявате, защото ние еволюираме с всяка секунда, а един ден ще се превърнем в Moody, но за сега ви се разминава дори и убийство, щото може да има и влюбени амигос!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Kaydi
29 декември 2011 | 01:42

It was dark when I woke. This is a ray of sushnine.