Крещящите жени в леглото са измамни

Всяка жена е изключително различна в леглото и често може да изненада с малко по-сериозни вокални качества! Точно така, уважаема девойко от апартамент 75 на десетия етаж до метростанция "Хан Кубрат", целият блок те чува! И докато мнозина вярват, че крещящата жена в леглото е символ на правилно извършената работа. Според Кристен Марк от университета в Индиана, няма никакво научно доказателство, че жените викат в леглото от удоволствието на предстоящия оргазъм.

Кристен смята, че повечето жени използват тази стратегия, защото мъжете свързват виковете с оргазъм (ха, позьорка). И ако това не е достатъчно, изследователите от журнала по сексуално поведение са направили проверката със 71 жени на възраст между 18-48 години за виковете по време на секс. Всички жени са споделили, че понякога викат в леглото, но нито една не е потвърдила, че това не е гаранция за максималното сексуално изживяване (съседе, лъжат те). Около 66% от интервюираните са започнали да викат, за да може да сложат край на половия контакт. 87% пък признали, че викат, за да мотивират своята половинка. В името на доброто мнение на редакцията, нито една жена не е викала по време на секс с нас, защото ние никога не сме правили нещо подобно!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 ноември 2016 | 22:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

топлата вода
23 ноември 2016 | 09:25

естествено е да се крещи когато искаш да слезнат от теб и те боли от ръгането, чак сега ли го разбрахте