Лекари предлагат хормонална терапия против изневери

Мъжката изневяра може да се смята за един от най-жестоките човешки грехове, ако се гледа през женската призма. Лекари и психолози от цял свят могат да предложат най-различни обяснения на този социален феномен, но все още няма нито един човек, който да поеме отговорността и да заяви, че именно този фактор би могъл да се смята за основна злина при изневерите. Основните версии до този момент показват, че мъжът може да бъде нещастен в една връзка, може да се е отегчил от партньорката, да не оценява нейните полови качества или просто да носи гени, които го принуждават да изневерява. 

Д-р Брендан Зейтс от университета Куинсленд, Австралия е забелязал наличието на хормона вазопрезин - отговорен за обвързването при мъжете. Именно той би могъл да бъде в основата на всички изневери и желанието за кръшкане при мъжете. Един сигурен начин за преживяването на тези желания е чрез специална терапия, която комбинира хипноза и курс със специално подготвени медикаменти, които биха могли да подтиснат хормона-палавник. За съжаление, идеята на п-р Бони Уейл, човекът с тази идея, не може да бъде подкрепена от научни доказателства, но на теория би могла да бъде успешна. Чрез регулирането на определени хормони в мозъка, желанието за издирването на друга сексуална партньорка ще намалява драстично. Понеже е абсурдно да обвинявате само хормоните за изневерите си, д-р Уейл предлага комбинация между хормонална терапия и психотерапия. Първата стъпка е да дадете кръвна проба за проверка на хормоните и едва след това ще получите подходяща рецепта, която би могла да Ви задържи мирен сред морето от красиви жени. Основната цел на медикаментите е да подсилят хормона окситоцин, който кара мъжете да бъдат малко по-нежни и да се чувстват сигурни със своята настояща партньорка. Добрата новина е, че не само мъжете ще получават медикаменти за стимулиране на хормоните, защото и жените ще трябва да се подложат на този курс. 

Единственият възможен проблем е, че нито един мъж няма да започне да пие медикаменти, които да го направят верен, както и да му променят хормоните. Нито една хормонална терапия не може да спре един мъж да отиде при съседката, когато в собствения му хладилник не може да се открие така желаната мусака. Само отбелязваме фактите!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
01 февруари 2016 | 20:04

Познавам неколцина, чийто слаб ангел ги остави сами, без семейства и деца.

p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg
01 февруари 2016 | 15:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50(OБНОВЕН) ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE