Магическо хапче ще връща сексуалното желание на дамите

Липсата на сексуално желание при жените скоро може да бъде само мит. Научно доказано е, че много често жената саботира собственото си сексуално желание с най-различни видове храни, излагането на повече стрес и липсата на енергия. Загубата на това желание най-често се обвързва с преживяването на така нареченото "хипоактивно сексуално разтройство". В такива случаи най-често се наблюдава насилването на половото желание, защото нежния пол не иска да обиди партньора си. Логичното решение е да започнете да правите повече секс и да върнете сексуалното желание в процеса на действие, ала и това има своите негативи и най-често води до допълнителни проблеми, както и чувството на отхвърляне - просто знаем, когато тя не иска да прави секс. Силният пол винаги е разполагал с медикамент за събуждането на сексуалното желание, а много скоро може да се окаже, че жените също ще получат мечтаното магическо хапче.  

Според New Your Times, този медикамент ще носи гръмкото име флибанзерин и бързо и безпроблемно ще връща радостта от половите сношения. Това хапче все още не се продава в магазина, защото Световната Здравна Организация трябва да даде благословията си и на първо четене се забелязва сериозен интерес - 18 души са подкрепили разработката и пускането в търговската мрежа срещу 6 души, които са против. 6-мата против тази иновация са наблегнали на факта, че страничните ефекти могат да бъдат по-опасни и да доведат до ниско кръвно налягане, гадене и виене на свят, ала нека не забравяме, че това са ефектите, които може да имате и във всеки друг случай. Историята на флибанзерина не е толкова лека, защото медикаментът беше многократно връщане обратно на производителя, преди да получи благословията си. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
13 юни 2015 | 19:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g