Марихуана срещу бира в сексуално отношение

Марихуаната започва да се превръща в алкохолен заместител във всеки американски щат, където демокрацията е свършила нещо полезно. Този факт кара останалите американски щати да се замислят за легализацията на един от най-мразените "наркотици". И докато мнозина смятат, че марихуаната би могла да влияе върху нашите деца, работата ни и отношенията с партньора, сексолозите са решили да разгледат и влиянието на марихуаната спрямо влиянието на бирата в сексуално отношение. 


Бирените очила

Този невероятен феномен помага на човечеството да се размножава през последните няколко века. Бирата сваля стандартите и прави всички красиви. 34-годишна респонденка споделя, че щом алкохолът се озове на масата, всички достигат нивото на Брад Пит. Ако наистина не ви интересува с кого ще се събудите на следващата сутрин, тогава пийте в бара. Марихуаната остава социално същество, което търси правилният човек за споделяне. Много двойки предпочитат този вид опиат пред консумацията на алкохол - по-интимен е. 


Резултатът

Сексът на пияна глава винаги води до сериозни причини за съжаление - всеки се е събуждал до сестрата на Годзила. Консумацията на марихуана не води до подобни ефекти и след събуждането мнозина имат апетит и предпочитат да останат за закуска, вместо да съжаляват за стореното, а и статистиката показва, че консуматорите на марихуана вече са осъществили социален контакт. Негативните емоции от алкохолните сексуални изживявания идват с любезното съдействие на непознатите в леглото. 


Страничните ефекти

Всеки алкохол може да допринесе до гадене, виене на свят и дори повръщане - най-честите алкохолни странични ефекти. При марихуаната негативните изживявания идват на психологическо ниво. Мнозина респонденти са признали, че лесно губят фокус от действията в леглото. Мозъкът започва да работи на високи обороти и дори може да стигне до заключението, че сексът наистина е странен. 


Кой предлага по-сериозно удоволствие

Алкохолът е известен с притъпяването на сетивата, докато марихуаната прави точно обратното - изстрелва ги до самия максимум. Притъпяването има своите плюсове, защото увеличава времетраенето на акта, но усещането е много по-силно, когато двойката е под влияние на марихуана. Удоволствията са за сметка на времето. И мъже и жени признават, че оргазмът е много по-силен и дълготраен. 


Безопасност

Респондентите признават, че пияният секс е много по-рисков от "зеления". Алкохолът сваля стандартите, но и преценката за противоположния пол. По-честата загуба на памет води до съмнения относно използването на някаква сексуална протекция и дали изобщо има такава. Потребителите на марихуана признават, че са много по-педантични в това отношение. Един дори споделя, че е станал параноичен и отказал да прави секс, докато не се намери адекватна защита. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!