Мъж заплашен с премахване на члена

Мъже от цял свят стават жертва на различни изкуствени удължители на члена. В интернет се предлагат хапчета, помпички и дори операции, но най-често са толкова скъпи, че мъжкото съсловие е готово да експериментира с най-скъпото си, за да може да отговаря на високите женски изисквания. 

Такъв е случаят и с 24-годишния англичанин, който послушал съвета на приятел и инжектирал вазелин в пениса си. Ефект от интервенцията наистина имало, защото членът веднага станал по-голям, а съпругата оценила неговите усилия. Историята не може да има щастлив край, защото човешкото тяло е създадено така, че винаги да се бори с чуждите елементи в себе си.

По тази причина съществува термина "благороден метал" в хирургията, където се използват златни, сребърни и платинени елементи - те нямат конфликт с организма. Вазелинът няма такова реноме. Членът на домашния пластичен хирург започнал да се подува и да боли много, а след време започнал и да кърви. Разходката до спешното отделение дала и най-страшните прогнози - членът е инфектиран и ще се наложи да бъде премахнат, ако не успее да се почисти. Страхът от премахване накарал анонимния пациент да потърси помощ от пластичен хирург, който разглеждал пострадалия дълго време, преди да даде някаква надежда.

По време на операцията кожата на члена била разрязана и свалена за почистване, а след това била поставена отново и зашита. Най-елементарното обяснение, което хирургът дава е: "Да обелиш банан и да почистиш стените на обелката, а след това да затвориш банана!". Операцията отнела няколко часа, а пациентът успял да се възстанови изцяло. Събитието се случва в Англия, където стандартът е достатъчно висок, за да се позволи подобна медицинска интервенция. Препоръчваме на всички мъже да се въздържат от такива интервенции с вазелин, парафин и всякакви други абсурдни чудеса. Природата Ви е дала всичко необходимо, за да не се излагате на риск!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Jennah
13 май 2016 | 18:35

He2;elini17ns inherent feminist undertone has indeed been overlooked – part of a thread that’s gotten lost through the maelstrom of the 60s and 70s (though it’s not hard to find in military SF!). A lot to think about. If we’re ever at the same convention, we will have to have a drink and discuss some of this; I suspect in person you have a lot more to say!