Мъжете не харесват умните жени

Мъжете, както всяко друго същество на тази планета, се страхуват от непознатото. Жените познават този страх и много често ни карат да се дистанцираме и страхуваме от тях. Най-големи страхове имаме от жените, които са силни, независими и действат като неуправляеми ракетни снаряди. Има и още една допълнителна подробност - мъжете вече не харесват и умни жени. До това заключение са достигнали добите хора от университета в Тексас, Бъфало и Калифорния. 

Всеки университет направил проучване със 105 мъже, които трябвало да се справят с тест по литература. За него, господата знаели, че част от жените са били виртуози, а друга част не се е справила изобщо. Във втората част на изпита, господата трябвало да се срещнат и с двете. Очаквало се е, че по-умната от тях трябвало да предизвика сериозен интерес и внимание, но получила само студеното рамо! Почти всички оценили умницата като не толкова привлекателна и сами са се дистанцирали. Щом в контролирана среда се опитваме да избягаме от умните жени, какво правим в реалния? Какъв е изводът? Обичаме умните жени, но те не трябва да са по-умни от нас!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
01 ноември 2016 | 21:32

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

eRevollution-България
01 ноември 2016 | 13:16

Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъеди ни се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v