Накарай я да млъкне
Няколко идеи за това как можеш да спреш нестихващия поток от думи.

                                  

Целувка

Краткосрочно решение, но върши работа, когато се паникьосаш или секундата тишина ти се струва като час.


Подарък

Върши работа, но за жалост има няколко недостатъка. Първо, трябва да се бръкнеш и второ има опасност да свикне. Освен това има изисквания към подаръка – трябва да си сигурен, че го харесва, защото иначе има опасност да започне да ти обяснява „Защо не става“.


Обида

В повечето случаи е краткосрочен вариант. Известно време ще мълчи, но не за дълго. В даден момент ще се усети, че така не те наказва и ще започне да ти обяснява защо ти се сърди.


Секс

Най-добрият избор. Целта на всеки мъж е да сведе връзката до секс, сън и ядене. За всичко друго има приятели, алкохол и телевизор.


Работи

Започни да си носиш по малко работа за вкъщи. Така убиваш два заека с един куршум. Хем тя мълчи, хем на работа шефа ти не писка, че изоставаш.


Труден въпрос

Задай й въпрос, който тя почти знае (например: Колко са министър-председателите на България). Така ще спечелиш поне 20-30 минути, докато брои наум. Когато гордо стигне до отговора й кажи, че пропуска един. Получаваш поне още 15 минути!


Списание за четене

Винаги имай под ръка някое леко четиво. Когато започнеш да се давиш в неспирния поток от думи, небрежно го разлисти. След това я попитай дали е чела еди-коя си статия. В момента, в който попадне в ръцете й си спасен (времето зависи от скоростта на четене и обема на списанието). От време може да те пита нещо по статиите. Не е нужно да я слушаш – просто повтаряй „Да, права си!“


Пусни й телевизора

Вече има 30-40 български канала и още толкова преведени, така че бързо превърти, докато тя не каже стоп. Най-вероятно ще е някоя боза, но пък тишината иска жертви.


Дай й да шофира

Доказано е, че 69.6969% от катастрофите са резултат на мъже, които са били готови на всичко жените им да помълчат поне 5 минути в колата. Просто си разменете местата. Повечето жени не могат да правят нищо друго, докато шофират.


Как е майка ти/Ванчето?

Добро решение, но върши работа само по веднъж на един-два дни. Въпросът ти ще бъде последван от едночасов телефонен разговор, през който ти можеш да отидеш в другата стая и да си четеш Men.bg на спокойствие.

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Kiril
05 февруари 2009 | 18:09

браво бе супер сте много ме развеселихте. За първи път попадам на вашия сайт и трябва да отбележа, че много ми допада. Само направете коментарите да са винаги видими, а не чак след клинаке върху линк, че хората ги мързи все пак :)

ondzi
05 февруари 2009 | 17:29

А защо е изпуснат най-важния метод: шамаросването

ondzi
05 февруари 2009 | 16:55

А защо е изпуснат най-важния метод: шамаросването