Най-гледаният профил във Vimeo се завърна (18+)

Vimeo наистина може да се похвали с изключителни иновации във видео изкуството. Там няма цензура, няма забрани и реклами за влизане в света на парите - този свят се намира в трезора на банките и влизането там е придружено с излизане във вериги. Искаме да ти покажем номинирания профил за най-много секси клипове във Vimeo, който сложи 9-месечна пауза на труда си, за да търси вдъхновение. Said Energizer се завръща с повече енергия, отколкото можеш да използваш .

Неговият специалитет е фокусирането върху красиви моделки, които нямат нищо против да направят едно демо на това, което ще се случва довечера или поне искаш да се случи. Огромната пауза е в следствие на това, че човекът е търсил нови таланти и днес можеш да ги видиш, оплаквайки очите! Излишно е да споменаваме, че девойката е останала в пълна анонимност, но как завиждаме на редактора, който е трябвало да застане и да снима всичко това! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
12 април 2014 | 18:32

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

D:
11 април 2014 | 22:04

Пусто дръво по тое газ та да не може цел месец да поседне курволяка му ниеден !