Най-странните секс кукли, които можете да си купите (18+)

Светът на реалистичните секс кукли става все по-сериозен, след като една компания започна да предлага и говорещи дами със заучени реплики. Цената може да се превърне в пречка, защото обикновено може да се изрази в един годишен доход. Благодарение на цената се наблюдават й по-добрите взаимоотношения между двойките - никой не иска да дава около 10 000 лева за секс, нали? Ограниченията не са валидни за всички, след като компаниите, които произвеждат секс продукти, се превръщат в най-печеливши. Причината не се крие само в реалистичните кукли, а и в някои доста странни фетиши, за които искаме да говорим в следващите редове. Запознайте се с най-странните атрибути, които можете да купите от секс магазин или да поръчате от интернет, спестявайки си странния поглед. 

Половин кукла

Фетиш от този вид може да попадне в раздел акротомофилия, което в буквален превод означава "ампутирана риба". Не можем да си представим удоволствието от подобна секс джаджа, защото има далеч по-разумни предложения като прословутите "фенерчета", които поне ще спестяват повече място у дома ви и могат лесно да се приберат. Възможно е да се купува от хората, които не могат да погледнат жена в очите и практически са способни да неутрализират всичко. 

Бременната кукла

От обложката става ясно, че идва с цели три нежни дупки, които да обичате много, но освен това ще бъдете впечатлени от факта, че тя има и твърде голям корем. Не знаем в кой месец е бременна, ала ви гарантираме, че някой трябва да плаща издръжката. Практически не разбираме защо продължавате да четете, а не я поръчвате!

Любовен костюм на секс кукла

Това е за онези хора, които са свикнали толкова много с куклата, че вече не могат да продължат напред, без да докосват нежната латексова кожа. Не сме сигурни, че можете да намерите нормален човек, който би сложил това за палавата вечер, но с две ръце ще предложим да потърсите помощ, все пак използваме куклите, когато няма друг изход, а обръщането на ролите може да е далеч не толкова приятно. 

Парти куклата

Стиснете циците й и тя ще пусне алкохол, а освен това има и достатъчно нежни дупки, за да я обичате. Признаваме странността й, но не и факта, че тя форсира всички събития, пропускайки бара, охажването и другите подробности и всичко това е, защото е кукла!

Офертата на деня идва благодарение на японската компания, която произвежда тези красавици. Осъзнавайки високите си цени, хората просто са предложили соломоново решение на социално слабите хора - отдаването под наем. Точно така, можете да вземете една такава красавица, да изкарате романтичен уикенд и да се забавлявате смело, а след това просто да изчакате да мине служител на фирмата и да си я прибере. Можете да бъдете всеки път с различна, а и най-накрая ще можете да изпита разнообразния полов живот. От гледна точка на хигиената, компанията споделя, че ги дезинфецкира, ала нека не забравяме, че и с хората можете да се заразите, следователно е почти пълен реализъм.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 юни 2015 | 15:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Киро
19 юни 2015 | 15:01

ААА значи и мъжете си играят с кукли :D :D :D