Не бъдете перфектни в леглото

Колкото по-перфектни искате да бъдете в леглото, толкова повече убивате сексуалното желание на партньорката си. До това заключение са достигнали психолозите от университета в Кент. Винаги сме знаели, че природата не е обичала съвършенствата и с това потвърждаваме още един път тази теория. Стремежът на един мъж да бъде перфектен любовник води до изграждането на негативен имидж, особено ако незадоволената започне да разказва на всички в социалната мрежа. Безкрайната битка за чисто съвършенство, постигането на по-висок стандарт и задоволяването на други ще се отрази в абсолютно всички аспекти на живота. 

Професор Жоаким Стобер е интервюирал 366 години в период от 2 години, за да достигне до заключението, че мъжките стремежи за достигането на сексуалната титла "Рон Джереми" са просто абсурдни. Ако превърнете женският оргазъм в единствена сексуална цел, тогава се обричате на сериозен емоционален тормоз. Статиската показва и още по-мрачни резултати за бъдещите опити и е категорична, че стремежите в тази посока няма да доведат до нищо хубаво. Винаги сме казвали на колегите "В случай на сексуално чудо, запазете спокойствие и спазвайте инструкциите!" и обикновено се случва точно обратното.

Срещата с нова партньорка ни кара да се чувстваме като 40-годишен девственик, който най-накрая е счупил касичката, за да си плати за емоциите. В резултат на подтискането и онзи абсурден срам (предстоят и 10-те дена на плажа), мъжкото съсловие започва да се чувства като Валери Божинов на проби в Уест Хем.  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
20 май 2016 | 19:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

За годините и жените ...
14 май 2016 | 14:51

интервюирал е 366 жени - объркали са се момчЕата

За годините и жените ...
14 май 2016 | 14:50

интервюирал е 366 жени - объркали са се момчЕата

Само да питам..
14 май 2016 | 02:59

как: "Професор Жоаким Стобер е интервюирал 366 години в период от 2 години" е успял да го направи?