Нейните 10 златни правила
 

  

Едно от последните проучвания на престижното сп. Men's Health се обърнало към голям брой жени с въпорса "кое прави един мъж наистина неустоим?" Ето ти нейният топ 10 златни правила:

 

1. Казвай името й по-често!

Повечето от запитаните жени признават, че обожават да чуват името си по-често от устата на мъжа, защото това ги кара да се чувстват по-специални.

 

2. Плащай сметките!

Бъди щедър, когато си на среща. Предложи й ти да платиш цялата сметка и остави бакшиш! Жените свързват щедростта на портфейла с тази в леглото. За съжаление май първата повече им харесва!

 

3. Докосвай я!

Хвани я за ръката, докато й говориш; за рамото, ако си върху нея; за задника, ако стоиш зад нея; през кръста, ако вървиш до нея. Tова е малък, но ефективен начин да й покажеш, че наистина се интересуваш от нея. Избягвай да я хващаш за носа, ушите или циците на публични места.

 

4. Използвай изпитани мъжкарски жестове!

Загърни я с якето си и я целуни по челото в някоя от студените нощи. Това е изпитан филмов трик, който ще накара коленете й да омекнат. А вероятно и не само те...

 

5. Възбуди всяка част от тялото й!

Махни косата от врата й и я целуни точно там. Това ще изпрати сексуална тръпка навсякъде по тялото й. Не се задържай твърде дълго на това място. Има къде, къде по-интересни!

 

6. Бъди джентълмен!

Бъди много внимателен, когато докосваш клитора й! Ако тя има нужда от по-силен натиск, винаги може да се притисне малко по-силно в теб! Ако няма - значи е фенка на софт-техниките.

 

7. Говори й нежно!

Шепни в ухото й разни неща, докато правите секс. Кажи й колко страхотна кожа има, колко секси я намираш и колко яко е усещането да си вътре в нея! Можеш да направиш комплимент дори на аромата й, освен в случаите, когато тя вземе, че се изпусне без да иска.

 

8. Бъди малко груб!

Жената обича да си малко игриво груб в леглото. Да я ухапеш или да дръпнеш леко косата й може да я възбуди до неузнаваемост. Сега да не вземеш да оставиш горкото момиче без коса? Казахме „леко“!

 

9. Бъди нейният будилник!

Събуди я в пет сутринта като погалиш котенцето й. В първия момент ще се учуди какво става, но в следващия ще иска да става все повече и повече. А малкият вече ще е станал, това е ясно.

 

10. Обади се!

Свържи се с нея на следващия ден. Това е златно правило от векове насам. (е вярно, тогава са ползвали услугите на пощенския гълъб, вместо на мобилния оператор). Тук за предпочитане е да не се правиш на остроумен, а да я попиташ просто как е. Нея това ще я устрои напълно. Теб също.

 

Men's Health

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!