Нейните секс оправдания
 

Ето най-често срещаните нейни оправдания, когато ти решиш да си поискаш, я тя реши да не ти пусне...Чуеш ли някое от тях, да знаеш, че не вървят на добре нещата:

 

Боли ме главата"

С тази фраза минава почти винаги коронния номер! Как да си го върнеш ли? Просто я дръж две седмици на сухо, а следващият път, когато тя си поиска кажи „Малкият не е в настроение." Рискуваш с това изказване да спиш на дивана в кухнята, но поне ще си изравнил резултата.

 

В мензис съм"

Само преди седмица си видял изхвърлената превръзка в кошчето и червените следи по чаршафа, и днес пак се опитва да ти мине със същия номер? Решението е просто: Какъв по-чудесен повод да ти пусне отзад или да ти направи един главозамайващ свирчок?

 

Не съм в настроение"

Тук единственото, което можеш да кажеш е „Апетитът идва с яденето." Ако нейният „апетит" отказва да дойде вече трета седмица, имаш проблем, пич! Решението: Дай й пари да си купи обувките, за който ти хленчи постоянно, и настроението й в миг ще се върне. Знаем за какво говорим!

 

Спи ми се"

Когато един мъж казва „спи ми се", той има предвид „спи ми се". Когато обаче една жена казва „спи ми се" това може да означава „дразниш ме" , „не ме занимавай с глупости!", „омръзна ми секса с теб" , „писна ми да ти правя свирки" или „350 лева с намалението 270, аз съм редовна клиентка, и там една малка отстъпчица..."

 

Изморена съм"

Пак на същия принцип, че когато една жена казва едно, всъщност има предвид друго тук трябва да разбереш, че е изморена по-скоро от теб, отколкото от тежкия ден. Остави я да си почине от теб като минеш за няколко дена на ръкоделие и се държиш по-хладно с нея! Ефектът няма да закъснее!

 

Трябва да ставам рано утре"

Помниш ли, че когато се запознахте тя караше само първи смени, но това не й пречеше след секс да се обува директно и да тръгва за работа? Е, очевидно времената се менят, а това, което ти остава са приятелите, бирата, Шампионската лига, колата, порното, риболова, неделните мачлета, белота, колежката на съседното бюро и т н. Не си толкова прецакан, нали?

 

Болна съм"

Не чуваш да подсмърча? Не са й зачервени очите? Не й е дрезгав гласа? Да, кашля от време на време, но толкова аматьорски, че от километри си личи как симулира настинката си! За да й натриеш носа й направи чай и й дай да изпие една дузина витамин С, парацетамол, упсарин и термометър да си премери температурата. После само стой и й гледай сеира!

 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!