Никакъв секс за Чикаго

Колкото и да е странно, най-зловещата стачка, която може да промени обществото, е сексуалната стачка. Този социален феномен датира от древна Япония, когато жените решавали, че имат последната дума, затваряли портите на рая и оставяли мъжете на пост и молитва, надявайки се, че ще осъзнаят истината – светът е твърде жесток, за да можем да живеем и без секс. Ейприл Лоусън е жена от Чикаго, която има съвършената идея за спирането на насилието, тя е помолила всички жени (обвързани и необвързани), просто да спрат да правят секс, докато градът не стане малко по-мирен и толерантен към всички останали. Благородната кауза на жената наистина би могла да има сериозен успех, след като Чикаго стана свидетел на убийството на 9-годишно момче и 20-годишна моделка.

Никой не е разбрал каква е била причината за насилието, но Ейприл има желание да предотврати подобно инциденти в бъдеще. Сексуалната стачка е била обявена лично от нея и приканва останалите жени също да се включат в този интересен акт. Жените щели да започнат да правят секс със силния пол, когато се усети онази специална апатия към оръжията, убийствата и насилието. Защо точно Чикаго?

През 2015 година стана ясно, че в града е имало около 2689 престрелки. Подобни действия са наблюдавани и през 2009 година от жените в Кения, както и от жените във Филипините през 2011 година. До този момент е станало ясно, че тези стачки са успешни и няма как да не бъдат. Единственото, което изключително много куца в плана на Ейприл е нашата редакция, която няма нищо общо с насилието и за съжаление  с половите контакти от много време. Сериозно, твърде много време е! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
льольо
01 декември 2015 | 10:46

Че те иамт повече мерак от мъжете. Да затворят краката и да видим кой пръв ще мигне ;)