Основните причини за раздяла

През годините може да сте чували около милион и един съвета за брака. На финала винаги стигате до терапевт, който се опитва да реши вашите проблеми срещу съответната сума. В скорошно изследване се оказва, че терапевтите са решили да обменят информация и да представят една генерална картина относно основните проблеми, които можете да видите в една връзка.

Лаура Йонг е дългогодишен терапевт и споделя своите основни виждания за проблемите между взаимоотношенията между хората. Основният проблем на всяка двойка започва с липсата на комуникация - а точно това е с важността на въздуха. Комуникацията може да бъде разгледана като изкуство, след като трябва да бъдете добри оратори, да сдържате нервите и никога да не предизвиквате излишни скандали. Към всичко това трябва да добавите и липсата на толерантност, която създава повече трусове, отколкото са необходими. Следващият път, когато сте готови да извадите душевната ножица, препоръчваме да си припомните това, което убива вас и партньорката ви. Изброяваме цели 5 причини:

1. Липсата на комуникация

2. Липсата на колективно забавление (гледането на филми не се брои)

3. Липсата на време за партньора

4. Не проявявате чувства или проявявате твърде много.

5. Твърде зависими сте от другия, не забравяйте да бъдете и индивидуалисти от време на време.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!