Първата латексова астронавтка

Добри новини! Космическата програма на НАСА може да се похвали с изстрелването на първата надуваема кукла в космоса. Тя се казва Миси, според екипа е девствена, ама можеш ли да й имаш вяра? Миси успя да се издигне до звездите благодарение на 1.5 килограма водород. С такова съдържание, Миси просто полетяла и минала таван на полета от 30 840 метра. 

Оказва се, че куклите са доста издържливи, щом могат да издържат на радиацията, въздушното натоварване и радиацията. Адмирации към теб, ако си успял да контузиш някоя нейна приятелка. Повърхността на куклата не се променила дори, когато температурите паднали твърде ниско. С други думи, надуваемата партньорка е издържлива. Младата астронавтка е имала само едно подобрение. Тапата за въздух е била подсилена, за да може да задържи водорода в себе си. Миси се пръснала от удоволствие на височина от 31 089 метра. Искаш ли да накараш твоята да лети в облаците? Напълни й задника с водород! Виж поставянето на рекорда тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
09 януари 2014 | 18:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

roshav
08 януари 2014 | 15:36

Безценно "Искаш ли да накараш твоята да лети в облаците? Напълни й задника с водород!"