Първият клуб с иновативна идея

Запознай се с първия стриптийз клуб, който ще предлага "невинни танци в скута" на всеки желаещ клиент. Какво е това? Собственикът обещава, че ще даде парите от този танц за благотворителност. Заведението в Единбург с името "Burk adnd Hale" ще предлага услугите на заведението (без алкохол) на половин цена. Причината е, че всички искат да съберат пари, за да помогнат на приятел, който се нуждае от лечение. Част от персонала се притеснява за новата промоция, защото се очаква огромен наплив от хора, а и бакшишите също влизат в благотворителната кауза.

Активистката Джейн Кели смята, че има много по-добри начини за събиране на пари за благотворителност и е против този вид "продажба" на женска плът. Може и да има други начини, но този ще отвори сърцето на всеки човек, който ще знае, че прави нещо добро и помага на друг в беда. Надяваме се скоро, че ще има промоции и за жриците на любовта, които също могат да се поучат от този метод. Гарантираме, че ще постигнат невероятни резултати! Мислиш ли, че това е морален начин за събиране на благотворителност или трябва да продължаваме с добрите курабийки и шоколади? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
26 ноември 2013 | 17:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g