Pornhub предлага благотворителна мастурбация

13 февруари е официалният ден на китовете. Благодарение на всички намеси на човека в природата, тези великолепни животни са обявени за защитен вид и избиването им е напълно забранено. За да се притекат на помощ и да помогнат със събирането на доходите, собствениците на PornHub обещават, че ще дарят по един цент за всяко видео 2000-но видео, което се гледа в сайта им. Единственото условие е, че благородството им ще продължи до края на февруари. Това означава, че за първи път можете да полирате шпагата, осъзнавайки, че извършвате едно от най-благородните дела.

Лично ние се замисляме дали не е време да поставим и "Отдаден на благотворителност" в CV-то си. Всички пари ще отидат за неправителствена организация Moclips Cetological Society, която отдавна се е нагърбила с отговорността да защитава изчезващите морски видове. Същата организация издава и редица книги, с които доказва полезното действие на китовете и влиянието им в природата. Сайтът PornHub има около 280 000 000 посещения, което означава, че цент от всеки 2000 клипчета ще е точно 1400 долара на ден. Приканваме всеки потребител да отвори още няколко клипчета (дори и след като приключи свещеното дело) и да помогне с още няколко цента. Господа, февруари трябва да бъде интимен месец за мъжа - не можем да се проваляме!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg
13 февруари 2016 | 15:59

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE