Порното е полезно за връзката

Порното вече не е фактор или вредител в сексуалните отношения на двойките. До това заключение са достигнали учените от Института по неврология и човешко поведение. С години се смяташе, че порното и мастурбацията са основните вредители и причинители на по-слабо либидо. Учените потърсили 280 доброволеца и познавачи на интернет пространството, където най-често можете да чуете коментари като "В тези чаши пием кафе, ма!", "Миткооо, Митко, Митко!" и много други.

Сред доброволците се криели и поставени лица, които изобщо не гледали порно (очевидно има и такива хора), както и рекордьори с над 25 часа седмично - някои се издали по мазолите на ръцете и разликата в размера на бицепса. 127 били похвалени за зрителския интерес към последните филми на Лиса Ан, но освен гледането на порно, лицата били отличени и като полово активни, лесно възбудими и доста потентни за разлика от онези, които превъртат филма (знаем те кой си).

Най-важното доказателство в цялата работа е, че няма никаква връзка между сексуалната дисфункция и гледането на порно. Лесният достъп до порно сайтовете отдавна се смята за проблем, който бързо водил до разочарования в спалнята, но изследователите мислят точно обратното - еректалната дисфунцкия се среща при хора с различни здравословни проблеми и по тази причина Саша Грей остава невинна. Миналата година беше доказано, че не съществува феномен като "пристрастен към порно", а в това изследване се доказва още една малка победа за мъжкото съсловие - всичко видяно във филмите може да се върне обратно в спалнята, гарантирайки много щастливи мигове с любимата. Изводът е, че гледането на порно увеличава Вашия шанс да бъдете баща на близнаци!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 март 2015 | 22:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

joro
18 март 2015 | 13:23

хахах в трите поредни коментара читателят има една грешка - родил се е!

Тигъра
18 март 2015 | 11:15

В третият и последен абзац авторът има поне три граматически грешки.

Тигъра
18 март 2015 | 11:12

В третият и последен абзац авторът има поне три граматически грешки.

Тигъра
18 март 2015 | 10:51

В третият и последен абзац авторът има поне три граматически грешки.