Порното прави мъжете агресивни в леглото

Порнографията е една от малкото индустрии, които никога не биха фалирали, защото задоволява твърде много желания на основните клиенти - мъжете. Никога не сме криели факта, че в повечето случаи няма нищо, което да се хареса за жените, а и много от тях виждат огромна доза унижение, докато актрисата се подлага на всякакви сексуални интервенции. Съдия в Англия обяви хардкор порнографията за един от най-големите пороци в интернет и подозира, че именно тези клипове предизвикват и стимулират мъжете към употребата на насилие по време на полов акт, както и евентуалното принуждаване към такъв.

Това изказване превръща почти всеки от нас в потенциален изнасилвач. Всяка страна има своя теория за казуса, както и резон зад думите си. Ник Коуен е изследовател в Backlash и следи за спазването на някаква елементарна етика в порнографията. Неговото изследване показва, че няма как да се свърже по-грубото порно с желанието за извършване на престъпления. Порнографията можела да допринесе в подобни случаи, но ефектът бил най-малък сред всички останали фактори. Негово изследване показва, че появата на интернет порното започнало да намалява евентуалните насилствени актове - легализирането на проституцията пък намалява изнасилванията в страната, но това е друга тема. 

Теорията на Ник може да бъде разбита от всяка жена, която изкарва прехраната си с в мрежата на проституцията. Жриците често казват, че се срещат с много агресивни клиенти с жесток характер и буквално ги унижават по време на акта, а някои дори са викали полиция. Агресивното порно много често може да повдигне темата за някои забранени перверзии, а във връзката често се коментират именно такива занимания, но нека кажем, че двойката дебатира евентуалните предложения и избира какво може да прави и какво ще пропусне.

В проституцията няма такива дебати, а само заплащане за услуги - някои са по-скъпи, а други по-евтини.Очакваме да споделите дали сте станали по-сериозни агресори в леглото, когато жената Ви е казала, че я боли глава или англичаните пак се чудят какво да измислят в свободното си време?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Сър Пичук
29 януари 2015 | 12:02

Греда! Една 35-40 годишна жена, захванала се с извънкласни занимания може да скрие топката на всяка произволно взета порно звезда. У дома нещата, разбира се, стоят по съвсем различен начин...