Посещенията за една вечер

На всеки се случва да пътува и редовно си мисли за чуждите, които ще бъдат в определената локация. Има хора, които винаги отиват на командировка и се връщат със знамето на противника а.к.а. женското бельо. Съществува една неписана политика за двучасовите преживявания или секса за една вечер.
 

Не си тръгнал да се обвързваш и желанието ти стига само до креватните изпълнения. Добре е да установите границите на взаимодействие, за да не се стига до невъзможно влюбени изпълнения с дъх на емо-самоубийства. Предложи й просто една вечер, в която да си изкарате добре и няма нужда от обвързване и други лигави истории. Има жени, които имат нужда от този тип взаимоотношения. Честността върши много работа в такива случаи.

Личното пространство е важно за нея и ще трябва да се съобразиш с нейните изисквания. Нека бъде у тях, където ще се чувства в свои води и ще може да се отпусне. Предпочиташ дива мадама, а не емоционална скала, която да те гледа с прозрачен поглед.
 

Вече си на нейна територия и искаш да скъсиш дистанцията. Не си отваряй устата и не говори глупости, защото можеш да притесниш кошутата, а е най-добре да бъдеш смел и да преминеш към ласките. И двамата знаете каква е целта на твоето посещение и няма смисъл да увърташ! Препоръчваме по-дивите ласки, защото те се очакват, но не и абсурдни позиции, които включват акробатични умения от абажура или задно салто от табуретката върху нея! Всички звуци, които издават порно актьорите, са забранени за теб!
 

Надяваме се, че имаш достатъчно каски за твоя смел мъж, който ще прониква в тъмните дебри на женската същност. Жената не е като автомобила, който идва със сервизна книжка, и затова е най-добре да си подготвил стерилна обстановка за забавления. Сложи предпазителя, защото не искаш нежелани сувенири!
 

Добрите дела са изпълнени и е време да си ходиш. Въпросът в цялата работа е: "Кога да си тръгнеш?". Най-добрият вариант е да попиташ, но това може да е опасно, защото можеш да я видиш в истинската и същност, която няма да е особено приятна. Пропусни и онези клишета: "Ще се чуваме", защото няма да й се обадиш повече, а и тя не е толкова тъпа. Недей да очакваш, че ще се притича на твоя хормонен зов или ще се влюби в голямата ти гордост. Нещата не стават така, а ако си се объркал, добре е да прочетеш материала отново.
 

Стискаме ти палци и се надяваме, че ще затоплиш юргана тази зима, а може да бележиш и на чужд терен, където получаваш бонус точки от нас. Не забравяй да пазиш пушката, 'щото си имаш само една!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Limona
01 ноември 2011 | 12:00

Съгласен съм с вас, а съм ходил в много командировки. :)

gledane.tochica.com
01 ноември 2011 | 08:44

Предсказания чрез руни, таро и много други. Разбери отговорите на най-вълнуващите те въпроси само с един клик на: gledane.tochica. com

31 октомври 2011 | 22:35

Много яка и точна статийка! Браво пичове!