Предимствата да ходиш с по-възрастна жена
 

Понеже вече на трети познат му се случва да си хваща какичка за гадже, зададохме си логичния въпрос „защо" и потърсихме отговора му тук:

 

Има опит във връзките

 

Една жена на прага на 30-те е имала средно по три сериозни връзки до момента, разкриха наскоро норвежки учени от университета в Осло. Което значи, че поне веднъж е попадала на полов атлет, на алкохолик и на безделник и се надяваме да знае как да работи срещу вредните ти навици.

 

Добра е в секса

 

Всяко нещо, казват старите хора, става добро с практика. Да си дойдем на думата - ако да кажем е имала три сериозни връзки за по няколко години и поне два пъти повече „несериозни" за по няколко вечери (или за една), то бъди сигурен, че не е от жените, които се изчервяват при вида на оная ти работа.

 

Знае какво иска от живота

 

По-зрелите жени са се лутали в безкрайния лабиринт на желанията си достатъчно време, за да са наясно вече какво търсят и как да го намерят. Ако се е спряла на теб като „мъжа на живота й" гледай да не я разочароваш на третия ден, но ако започне да говори за сватби и бебета, знаеш къде е входната врата, нали?

 

Може да готви

 

Дори и доскоро да е можела да забърка само две яйца, с годините е осъзнала този свой недостатък и малката тайна, че любовта на мъжа минава през стомаха. Ако на 20 една жена не може да прави мусака й е простено, но ако и на 30 не може, време е да я научиш и ти поне на едно!

 

Наживяла се е

 

С този глагол обобщаваме всички глаголи като „находила" се е по кръчми и дискотеки, „находила" се е по гаджета и еднодневни връзки, „напила" се е на евтина водка и сега определено не държи да излиза всеки петък и събота вечер и да се напива до безпаметност в компанията на момченца, които искат само да я изчукат.

 

Може да бъде добър приятел

 

С годините човек си дава сметка, че една добра връзка се крепи на истинско приятелство освен на качествения секс. А тя може да ти го даде, защото предишните й връзки са я научили, че след като угасне „пожара" идва „тихия огън в камината", ако ни позволиш да се изразим малко по- метафорично.

 

 

Очаквай скоро „Предимствата да ходиш с по-млада жена"

 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
777
31 март 2009 | 17:55

очаквай скоро "така наречените автори на "статии" в мултимедейното интернет пространство - изпратени в специално организиран за целта концентрационен лагер"