Приходите нямат нищо общо със сексуалния живот

Сексуалното задоволяване отдавна се е асоциирало с качеството на живот и месечните приходи за един човек. Предишни изследвания показваха, че най-големите любовници са хората с по-висши позиции в работната йерархия. Въпреки фактът, че повечето правят секс по-рядко от останалите. Това е на път да се промени, защото най-задоволените хора от своя сексуален живот не гледат банковата си сметка и се намират в суб-сахарския регион. 18% от респондентите там дори споделили, че сексуалният им живот е точно десeт!

Изследователите от университета в Бейлър не се интересували от расата и религията на своите респонденти и просто наблюдавали личните качества и факторите, които може да влияят на половия му контакт. Суб-сахарската популация е повече от милиард и живее доста под прага на бедността, но въпреки това оценява своите сексуални качества по-високо от развитите страни, които по презумпция се смятат за по-добрите любовници. Изненадата никак не е малка, защото се оказва, че парите много често могат да закупят лично пространство и повече здраве, но не и щастлив сексуален живот. В различните страни се оказало, че и религията няма влияние в спалнята. Но има едно друга връзка, която може да ви впечатли - хората, които правят повече секс, са и по-богати!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!