Рита Ора с първия си фейшъл

Подозираме световната критика към хакерите, които пуснаха снимките на някои от водещите икони през 2014-та година. Навлизането в личното пространство не може да се смята като геройство, а като престъпление, но искаме да погледнем реално на ситуацията - тези снимки щяха да се появят рано или късно в мрежата, защото в повечето случаи се пускат с надеждата да се направи един бърз и добър PR на аудиторията.

Жертвите могат да се оплакват и да заплашват с дела, но нека не забравяме, че в повечето случаи са провокативни и търсят сензацията. Риана и компания винаги са избирали оскъднато или никаквото облекло, за да се появят на светски събития, следователно не е толкова голяма болка за умиране. Докато всички се опитват да намерят виновника за тази интернет атака, Рита Ора реши да се похвали с нещо съвсем различно - нейният първи фейшъл. Точно така, девойката се похвали бързо в Instagram, където не показва много подробности, ала споделя, че най-накрая се е случило чудото и дори да е късно, тя е достигнала до заветната цел. Снимката има около 70 000 харесвания, което е тъжно. Ако снимката беше призив за световен мир, нямаше да има повече от 5, но оралната любов винаги печели пред мира, следователно ще трябва да се увековечи.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
12 ноември 2014 | 18:15

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g