Събуждането с вибрации

Един от основните проблеми за всяко работно утро е събуждането - то винаги идва с редица главоболия и счупен будилник. Никой не обича да става рано, освен ако не е решил да ходи за риба, което за нас е също голямо наказание. Добрата новина е, че вече можеш да купиш правилната джаджа, с която ще събуждаш жена си, защото, ако трябва да бъдем честни, тя е основната причина за всяко твое закъснение. Този предмет ще ти спести доста време по буденето и ще й напомни за всички моменти, в които отваря очи с патка в задника. 

Настройваш часа и поставяш джаджата в бельото й. Милото ще отвори очи с усмивка и желание за един по-красив ден, късметлиите също може да се облажат от цялата работа, но всичко зависи от честотата на трептене, която също може да бъде избрана от потребителя. 

И нека има повече усмивки за теб, за нея и за шефа, който не се опитва да те изгони при всеки удобен случай. Надяваме се, че компанията-производител не ни е забравила и ще пусне специалната уста, с която да оползотворяваме всяка сутрин при вдигането на знамето - в противен случай е чиста дискриминация и сме готови да се оплачем в Страсбург! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
03 февруари 2014 | 14:54

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g