Секс с шефката

Малцина от нас имат рядкото (не)щастие да ги управлява жена. Има само един плюс в това и той е възможността да я изчукаш на собственото й бюро!

 

Прави се на недостъпен

 

Ако всеки път, когато каже: „Петров, занеси тези документи на секретарката в съседния офис!" ти отговаряш „Слушам, шефе!" имаме проблем! Когато тя заповядва, ти можеш да се подчиниш с достойнство! Вместо да й чешеш самолюбието просто кимни с глава!

 

Усъвършенствай чувството си за хумор

 

Всички жени, били те и шефки, се дразнят от сухари, които не разбират от бъзик. Ако не се взимаш прекалено на сериозно, това е добре за теб, но въпреки това внимавай с бъзиците към нея! Всичко, на което би се засегнала твоята мадама, би засегнало и другарката Пенковска.

 

Прави комплименти

 

Но с мярка! Има разлика между гъзоблизци и джентълмени! Първите казват: „Това е най-хубавата прическа, която някога са ви правили!", а вторите: „О, нова прическа? Отива Ви!"

 

Ама гледай да не й правиш комплименти пред колегите, дразнещо е и не говори добре за теб!

 

Демонстрирай самочувствие

 

Това не значи да се надуеш като колегата, който като получи неочаквано наследство от починала богата леля, започна да гледа всички отвисоко, но не значи и да мълчиш на язвителните й забележки и да не се защитиш от неоснователни нападки, когато си в правото си!

 

Съблазни я!

 

На първо време се обличай в тон, ходи винаги с лъснати обувки и ползвай парфюм, предварително одобрен поне от две колежки. Когато разговаряш с нея, гледай я право в очите и от време на време се усмихвай леко! Забранено е да се хилиш като недомаслен и да ползваш думи като „привет", „сиреч" и „одеве". Old fashion са и не звучат яко.

 

Смяна на местата!

 

Когато се стигне до заветния момент, стани ти нейния шеф! Помоли я да ти направи фелацио клекнала, докато стоиш прав, а ако ти и глътне, това е най-готината шефка на света. Гледай я право в очите със суров поглед и я накарай да моли за още! Ако ти даде да свършиш на лицето й, всеки път, когато ти се кара, в съзнанието ти ще изплува приятен образ!

 

Нищо не се е случило!

 

Не очаквай повишение на следващия ден или когато и да било! Жените не са като мъжете-шефове със слаби ангели, които са склонни веднага да повишат всяка жена, вдигнала краката си. А и мъжете-подчинени не са като жените да искат на всяка цена по-добра заплата, след като лапнат патката на шефа!

 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
tits tits tits
08 ноември 2017 | 17:47

yKs9JH Wonderful ideas you have here.. Take pleasure in the blog you available.. Truly appreciate the entry you made available.. Enjoying the blog post.. thank you

matzcrorkz
04 август 2014 | 23:53

Tee8WO Thanks so much for the article post.Really looking forward to read more. Really Great.

crorkz
03 август 2014 | 22:17

fle8vH Im thankful for the blog article.Really looking forward to read more. Will read on...

nikolovn@piraeusbank.bg
26 февруари 2009 | 10:50

hi