Сексът на открито струва 165 000 паунда

Сексът на открито може да възбужда и изкушава много двойки, но нека не забравяме, че и той крие рискове. Половият акт сред природата крие рискове като ухапвания от най-различни буби, воайори и здравословното състояние. Последното е коствало около 165 000 паунда на англичанин, който почивал в САЩ.

55-годишният Питър Козин се е отдал на страсти с приятелката си насред пустинята в Невада, преди да получи сърдечен удар в колата. На мястото бил изпратен медицински хеликоптер, който да го откара до най-близката болница. Въпреки жестоката сметка, Питър споделил, че сметката си заслужавала всеки един приятен момент и не може да съжалява.

Длъжни сме да споделим, че човекът от глупост не се сетил да си направи застраховка по време на ваканцията. Човекът отлетял обратно в Англия, но се тревожи, че правителството на САЩ няма да го пусне да се върне, ако не успее да плати сметката си. До този момент продъллжава да преговаря с болницата, за да не заплаща пълната сметка, но рисковете на професията са такива. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
24 януари 2015 | 14:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g