Сексът сваля IQ-то и Ви превръща в бездомници

Сред милионите сексуални изследвания, търсенето на свещеният граал на оргазмите и достигането на максималните удоволствия от този акт, разпознаването на сексуални и здравословни проблеми, както и много други. Обикновено религията няма място до науката, докато не открихме изказването на един проповедник от Алабама. Според анонимният мирянин, сексът официално сваля IQ-то на практикуващите го и накрая оставя хората без дом. Сексът е бил отхвърлен от самия Бог като грях. Адам и Ева трябвало да се предпазват от това изкушение и когато съгрешили,

Бог ги изгонил от райската градина. Подобна е ситуацията и при хората, когато двама души живеят без употребата на думата "секс", те могат да съжителстват спокойно и без никакви проблеми, но само с проявата на подобни интереси започват всички проблеми. Мъжът вярва, че щом започне се лишим от това изкушение, можем да съжителстваме много по-добре, избягвайки всички останали грехове. Критиците винаги биха обърнали внимание и на сексът за репродукция и продължаването на рода, пасторът не е пропуснал и това - според него сексът като цяло е бил форма на наказание. И какво е доказателството?

Всички изоставени, малтретирани и бездомни деца са на този свят в следствие на секса. В много от случаите се оказва, че и парите са намерили място в порочната схема. Състоянието на този мъж се нарича Еротофобия и се разпознава като страх от полов контакт, какъвто изпитваме често, когато получим линк с "Голите снимки на Меркел!". Подобно твърдение наистина ни притеснява, защото миражите при нас са много - интелектът е точно един от тях! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Davian
13 май 2016 | 20:19

Mariana comentou em 6 de julho de 2012 às 18:59. Que legal esse texto, parabéns pra quem escreveu e pra equipe do site que publicou! É importante lembrar que a sua beleza não precisa passar necessariamente pela &#fÃ0;822´rma” que as revistas e blogs de moda colocam como o “in”, o desejável, o lindo. Prezem sua individualidade, meninas! Sempre!

Krystalyn
13 май 2016 | 17:21

Your answer lifts the inielltgence of the debate.

Баш Майсторът
03 май 2016 | 20:40

Ами не е изгонил Адам и Ева,по тази причина,от никакъв.Яли са нещо,което някой наричат ябълка,някой "бял хляб" и са станали почти като "бог",който и да е той.Това не е искал.Припомнете си първата заповед на "бог"-"не имай друг бог освен мен,защото аз съм "бог" ревнив".Който има уши да слуша,който има очи да гледа....