Сексуална/еротична йога е виаграта на сексуалното желание (18+)

Йогата е нещо, което жените обожават. В него намират спокойствие и пластичност, която много други малки спортове могат да предложат. Точно по тази причина има всякакви разновидности, както и редица философии и тайни около сексуалните постижения, които идват след нея. Ако все още искате да откриете уникалния път към половия контакт като изкуство, тогава препоръчваме да се запознаете с сексуалната/оргазмична йога. Подозираме, че може да се хареса и на мъжете, защото започва с доза мастурбация всяка сутрин и едва тогава се започва с позите, които трябва да засилят сексуалното желание.

Сексуалната/оргазмична йога цели освобождаването от всички емоции, подтиква хората да се освободят от фантазиите си, религиозните проблеми и догми, културни ограничения и сексуално поведение. Тя можела да се опише като еротичен транс и източник на мъдрост, щастие и свобода. Практически звучи като нещо, което Кобилкина може да изръси, докато е на три големи водки.

Дейвид Крамър (създателят) обяснява, че изразяването на човек посредством половите органи и сърцето е само ключ към пълното щастие и преоткриването на нови и нови следи на възбуда, еротичност и още нещо. Половите упражнения не отнемали повече от 30 минути и били пътешествие с 30-дневен период, откоето всеки има нужда. Другата идея на Камерън е, че сексуалната йога най-накрая ще може да позволи на хората да се "освобождават", без да употребяват порно или други възбудители - тук вече сме изгубили мъжката аудитория. Цялата сесия е разделена на две части:

1. Освобождаването на напрежението чрез мастурбация.

2. Споделянето с партньора относно всичко, което ви възбужда. 

Ключът към щастието се крие в освобождаването на напрежението и притеснението към споделянето. Крамър смята, че неговият метод позволява на хората да комуникират на чисто сексуално ниво и да търсят нови пътища към своя партньор.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
---
17 ноември 2015 | 11:51

Порнографията е излишна- често с извръщения и направена с компютърни и т.н монтажи. Трябват стабилни семейства и бракове (и хетеросексуални мъже), а не човек да търси секс връзка/и извън брака си.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 ноември 2015 | 17:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g