Сексуалните фантазии на зрелите мъже

Сексуалните фантазии на един мъж са безкрайни, както може да бъде и вселената. С научни факти като "Мъжът мисли за секс на 16 секунди", ние изобщо не се опитваме да го прикриваме. Учените от много време се опитват да открият границата на перверзните желания, но дори и в това начинание удрят на камък. С трудната задача се захващат академици от Монреал, които искат отчаяно да открият крайните сексуални практики. По време на последното изследване, те са установили и някои от най-сериозните желания на жената в леглото. Жената на средна възраст се представят често като сексуален обект и иска да бъдят пляскана, стискана и дори поставяна в по-сурови ситуации. Този факт ги навежда на мисълта, че "50 нюанса сиво" е станал популярен, защото разкрива точно тези фантазии! 

Основните фантазии за мъжа се въртят около тройка, анален секс и гледане на партньорката си с друг. В изследването са участвали мъже на 30-годишна възраст, за да се открият зрелите желания. Изследователите признават, че са очаквали подобна реакция от респондентите, както и описването на полов акт с умерена болка (мъжът да го причинява), ала не това е била основната цел. След дълги интервюта, повечето мъже признали, че не биха се съгласили на златните дъждове, както и скат (напълно разбираемо). Златният дъжд е дискриминиран, но скуиртът се приема с вдигнати пръсти (среден и показалец). Съкровената мечта на женения мъж е тройка с две жени, като една от тях задължително трябва да бъде неговата. Дами, поканете своята любима приятелка от училище, с която експериментирахте.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
01 ноември 2014 | 14:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g