Сексуално мобилно приложение търси партньор за тройка

Tinder вдигна любовната летва високо, след като позволи на хората по целия свят да се възползват от случайните запознанства и да запълват самотните вечери с малко по-авантюристични забавления. Оказва се, че можете да стигнете до следващата крайност, защото има мобилна апликация с името 3nder, която ще ви помогне да намерите още повече партньори, включително и хора, които биха пожелали да участват в тройка. Идеята се е родила в Лондон, където хората са споделили в анкета, че нестандартният секс е нещо, което ги вълнува много и със сигурност биха дали шанс. 

Приложението вече е свалено повече от един милион пъти, покорява американските сърца моментално и се номинира от New York Post за най-сваляната апликация. Приложението предлага на всеки потребител да се срещне с малко по-широко скроени свободни хора, които познават и сексуалните алтернативи. И нека не забравяме, че зад всичко стои г-н Димо Трифонов - гениален млад българин! Неговото приложение е успяло да събере 325 000 паунда от анонимни инвеститори и със сигурност ще се развива още повече. На месец се изпращат около 1.2 милиона съобщения, което показва, че има достатъчно добра аудитория. В такива моменти трябва да признаем невероятните успехи на един млад човек (момент за родна гордост), който дава пълната сексуална свобода на всеки по света.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
01 ноември 2015 | 15:07

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g