Шофьор на Uber поиска орална любов от клиентка

Появата на новите Uber таксита със сигурност впечатли сериозна доза от клиентите на компаниите, а освен това може да сложи и край на някои "невидими" таксита, които вярват, че разстоянието от 3 километра струва точно 10 лева. Винаги сме били против нелоялната конкуренция и хората, които искат да бъдат милионери за един ден с шофирането на такси.

Господа, ерата на стотинкаджийството и печеленето от шофиране мина. Радваме се, че следващата крачка е направена благодарение на модерните технологии, но не бързаме да се радваме толкова, след като таксиметровите шофьори стават все по-нагли в някои отношения. Длъжни сме да отбележим, че не става въпрос за всички, но познаваме мнозина, които оправят света за половин час в обедната почивка. Няма смисъл да се оплакваме от родните шофьори, след като в Англия беше повдигнато обвинение срещу един от служителите.

Всички сме гледали Fake Taxi London, но това е прекалено!

Жената е споделила цялото си преживяване с компанията в електронна форма и го е разпространила сред медиите. Клиентката трябвало да отблъсне чувствата на похотливеца, който имал сериозно желание да получи орална любов и в замяна щял да върне услугата под формата на лизинг, след като също имал необходимите умения и дори услужливо щял да спре апарата, отбивайки в страни от пътя. Компанията върнала парите на жената и дори платила скромно обезщетение от 20 паунда, гарантирайки, че този случай няма да се повтори никога повече.

Според Uber, такива инциденти се случват рядко и няма нужда от намесването на властите. Смело твърдение, след като миналата седмица имаше история за шофьор на Uber, който изнасилил клиентка в Ню Делхи. Апликацията е била забранена в Испания, Холандия и Тайланд. Не казваме, че компанията е виновна, просто смятаме, че контролът трябва да бъде наложен навсякъде, преди да е станало твърде късно, все пак сме чували за неприлични предложения от страна на почти всяка родна фирма. Собствениците на таксиметрови фирми трябва да се постараят с откриването на правилния персонал или да се подготвят за интернет война, която в наши дни се разраства със скоростта на светлината.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
някой
17 декември 2014 | 18:01

Men.bg са великани!Само проба

">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")
16 декември 2014 | 01:18

">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")

">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")
16 декември 2014 | 01:18

">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")

">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")
16 декември 2014 | 01:17

">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")">alert("MEN BG LAPAT PISHKI")

">alert(1)
16 декември 2014 | 01:13

">alert(1)