Щатът Юта обяви порнографията за епидемия

Щатът Юта официално обяви порното за епидемия и смята да предприеме сериозни мерки в борбата с него. Губернаторът на щата Гари Хърбърт признава, че жителите все по-често прибягват до употребата на този филмов жанр и гарантира, че повечето пристрастени вече са успели да изградят психологическа бариера, както и сериозни физически бариери с околните. И до днес няма нито едно твърдение, което гарантира, че именно порното е виновно за деградирането на обществото. Същият подписа декларация, с която обявява война на розовите сайтове, но вместо да ограничава, губернаторът смята да използва всички сили на информационните технологии, предоставяйки факти и статистика на пострадалите, както и по-добра сексуална култура в училищата, както и извън тях.

Това означава, че щатът смята да започне да отделя средства за изграждането на по-здрава образователна система, достъп до сексуална информация и още много други подобрения. Това означава, че никой няма да съди хората, които го гледат и се забавляват по този начин, но същите ще имат право на помощ, когато осъзнаят, че розовите филми им влияят и се отразяват негативно върху тях. Програмата ще помага и на младите, замествайки остарелите методи. Очевидно има власти, които вярват в информирането и добрите практики, вместо налагането на ограничения и следенето. Сякаш законите се пишат за хора и понякога могат да предлагат решения, вместо ограничения.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
24 април 2016 | 17:56

Естествено че е вредна зараза . Света деградира от тази порнография . Света се напълни с извратени чикиджии и деградирали перверзници .

p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg
22 април 2016 | 20:19

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE