След дългата връзка

Сериозната връзка е първият знак на одъртяването (не искаш да ходиш по жени) и последната крачка към еволюцията на мъжкото его (мъжът делегира правата и задълженията у дома). Обвързаните често си мислят, че това ще е краят на техния луд живот с алкохол и жени, ама понякога се оказва точно обратното. Алкохолът става повече, а женското внимание се изостря, защото те знаят, че пред тях стои годна стока, която са изпуснали 9-ти клас (казахме ти, кифло).

Ако си от хората, които не могат да обичат само една жена, тогава супер, но има едни влюбчиви мили хора, които буквално се поробват след фустата на жената и забравят, че съществуват! Тя ще изгуби интерес от теб и ще започне да се заглежда в други хора, а накрая ще си събираш багажа и ще се прибереш у дома с вдигнато знаме! Един от големите пропуски на мъжа е, че може да се превърне във вагина, която подминава своите приятели. Знаеш, че братлетата ще дойдат, когато си на ръба на нервна криза и ще сипят няколко големи, които прерастват в алкохолна вечер и накрая в тежка утрин в районното, но това е друга история! Запомни, че в обвързания живот и твоята, и нейната личност еволюират във "Вие"! 

Загубата на персоналността е нещо, което е болезнено. Споделяме ти това, защото се оказва, че хората се променят по време на връзката, а и след раздяла. Учените откриха, че ще познаваш другите хора повече, отколкото познаваш себе си и това звучи доста гадно. Запомни, че след раздялата следват няколко периода, които се поливат с много алкохол и безразборен секс и завършват с копие на твоята бивша, защото тъпчеш на едно място, ама не е здравословно. Най-добрият съвет от очилатковците, които се носят с бели престилки, е да започнеш да търсиш жена, която не е твоя тип, за да формираш своите интереси, а и ще можеш да разнообразиш тефтера с попаденията. Всички мъки се тушират с един елементарен въпрос: "Липсва ли ми, или е навик?".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
crorkz matz
04 август 2014 | 23:06

BpjcTG Really informative post.

crorkz matz
03 август 2014 | 21:42

c8ipAt I appreciate you sharing this article post.Much thanks again. Cool.

Kailey
28 декември 2011 | 16:28

I thought I'd have to read a book for a discvoery like this!

test.zalata.net
15 октомври 2011 | 09:06

Колко е 111 х 4 = ?? Ако мислиш че отговорът е лесен - тествай се на: test.zalata.net и провери колко е IQ то ти!

Limona
14 октомври 2011 | 10:58

Според мен не е толова важно да си главно М, а по добре да си гавно Х под кръста.

Daenerys
11 октомври 2011 | 13:14

"Един от големите пропуски на мъжа е, че може да се превърне във вагина, която подминава своите приятели." - А защо мислите, че това е само мъжки проблем? Не е рядкост и жени стават коне (извинете - кобили :) с капаци като срещнат "мъжа с главно М" ;)