Следващата версия на презервативите

Господа, технологията се развива с невероятна скорост и предлага достатъчно разумни решения за замяна на старите технологии. Последното предложение е направено към сексуалния свят и конкретно към силния пол, който не може да понася поставянето на латексови предпазители. Поне това е гениалната идея на Мишел Чу, която учи в института Прат и търси решение, с което да задоволи мъжете и жените, които вече са се изморили от добрата стара технология. Чу се опитва да изобрети следващото поколение предпазни средства, което ще е още по-елементарно за употреба, както и дискретно, без да лишава аудиторията от удоволствието. Нейната идея е да постави същата технология но в аерозол. Точно така презервативите скоро могат да бъдат просто малък флакон, който може да прилича на дезодорант.

Жан Винценз Крозе също е предложил тази идея, но неговото предложение било да се добави въпросния спрей, за да може да е по-лесно поставянето на презерватив. Немският проект пропада, защото мъжът трябва да постави члена си в нещо като тръба и след това да напръска геройството си с течен латекс, който съхне поне 3 минути. Това се смята за усложнение и именно по тази причина отпада като идея. Мишел Чу все пак смята да предложи далеч по-иновативна идея, която моментално ще предпазва мъжа и жената от нежелани последствия при консумацията на връзката, както и от различни болести. Смятате ли, че е време да се разделим с гумите или все още сте почитатели на традицията? Очакваме творението до края на следващата година, когато със сигурност ще бъде ясно дали този проект ще бъде одобрен от световната здравна организация!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
31 юли 2015 | 11:04

31 юли 2015 | 11:03

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
30 юли 2015 | 13:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g