Словенски училищен директор в крачка

Учениците от словенско училище получиха нагледене урок по сексология, но без участието на учителите по биология. Охранителните камери успели да заснемат словохотливия и палав директор, който буквално развързал езика с преподавателката по математика. Драго Каменик е бил заловен в крачка с 45-годишната преподавателка Маня Мертел.

Децата изобщо нямало да разберат, ако учителката не пъшкала от удоволствие. Първите, които надникнали в стаята били преподаватели, защото смятали, че стаята е празна. След това дошли и учениците, които според нас са били приятно изненадани! Директорът е женен с две деца, а даскалицата не е обвързана. Като свое оправдание, човекът е казал, че изобщо не е на камерите и учениците са използвали фотошоп, за да го добавят. Разбира се, а какво ще кажем за свидетелите, които са ги хванали в крачка? Видеото се разходило из всички порно сайтове , въпреки заплахите на директора за изключване на дистрибуторите!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
21 ноември 2014 | 17:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Раз-Гонен
21 ноември 2014 | 14:53

pornhub./view_video.php?viewkey=699485227 Добавете си липсите за да стане линк

Раз-Гонен
21 ноември 2014 | 14:52

Хааа намерих го.... ххехе сайта обаче забранява да се качват линкове

Men.bg
21 ноември 2014 | 12:50

Шефовете ни забраниха да качваме клипа и заплашиха със санкции... Съжаляваме за неудобството...

Раз-Гонен
21 ноември 2014 | 09:58

Men.bg що така с лошо има описани на деянието има снимка ама.... Дайте ВИДЕО дее Много сте ЛУКАВИ, само изостряте любопитството на хората. Ся требе та претърся целият И-нет за клипа.