Срещу 130 000 долара можете да си купите девственица

Винаги сме знаели, че жените могат да стоят върху джакпота, стига да не се напият някоя вечер и да не го профукат за скромното време от 2-3 минути. Това не е първия път, в който говорим за жена, която продава своята девственост и очевидно няма да е последният. Уважаеми дами, имали сте възможността да получите всичко, което искате.

Запознайте се с 18-годишната Ким, която е решила да се пусне на търг, да подари цветето си на някой стар перверзник и с парите да си купи кола, апартамент и също така да заплати своя семестър. Дамата има сертификат от лекар и също така предлага специална инспекция и от клиента. Причината за тази оферта е, че девойката иска да учи във Виена, но не може да си го позволи. Стартовата цена за това дупе ще е 130 000 долара, което практически я прави достъпна за платежоспособните господа, но не и за хората от ниската до средна класа. Много бихме искали да разберем каква е цената, която бихте платили за девственица, можете да споделите в коментарите. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Бай Цоне
29 октомври 2017 | 11:16

Три лева

Лорд Зевзеков
27 октомври 2017 | 22:37

Грешен въпрос! Правилният е колко би платила девственица за честта аз да й бъда първия. Не всяка девственица на този свят ще има това удоволствие, а повечето от тях (без старите моми) все някога ще загубят девствеността си с или без да получат пари за това. Та ако има оферти, навъртам се наоколо. :)

MakVanko
26 октомври 2017 | 14:24

Не бих платил за девственица. MGTOW