Суингърите, които вярват в религията

Религията отново се появи във всеки ефир, вестник и социална мрежа. Всички знаем какво се случи в Париж и осъзнаваме сериозността на ситуацията, но подозираме, че тълкуването на всяка религия може да доведе до въпросния фанатизъм. Искрено се надяваме, че един ден няма да бъдем нападнати от феминистките, които са осъзнали, че не могат повече да ни търпят, но до тогава ще споделям всичко, което се случва в мъжкия свят.

Сексуалността и религията имат сериозни пречки в много отношения и именно това може да коства много на миряните, но докато някои хора се опитват да вярват, че сексът трябва да се случи след сватбата, други хора се опитват да съберат повече вярващи с един интригуващ метод - суингът.

Кристи и Дийн се опитват да разпространят религията чрез размяната на партньорки, в което няма нищо лошо, ако хората не са религиозни до определена крайност. Двамата вярват, че Бог е създал човека, за да му позволи да се наслади на най-различни удоволствия, а не да се чувства виновен и да страда, защото е направил някакви малки грешки. Иноваторите вярват, че Бог одобрява техните постъпки, защото до сега щеше да даде някакъв знак, но за сега нямат знак и се отдават на това, в което вярвът - суинг. Можете да ги видите във видеото.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
24 януари 2015 | 14:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g