Сутиенът е вреден за женските гърди

Френските учени установиха, че сутиените са изключително вредни за носене, а ние отдавна знаем, че са и много трудни за разкопчаване. След изследване на двете женски прелести, умните глави установили, че женската гърда може да се вдигне сама с цели 7 милиметра за година. Според тях, носенето на сутиен затруднява израстването на тъкънта, която придържа гърдата и в резултат на това ставаме свидетели на онзи популярен ефект, който на север се разпознава като "Чушки със сирене". Изследването било направено от Жан-Денис Роуилон, който е известен и уважаван спортен лекар. Неговото откритие показва, че сутиенът никога не е бил здравословен за женското тяло и именно по тази причина се налага да бъде забранен.

Проучването започва от 1997 година, когато 330 доброволки решили да се жертват за науката, позволявайки на учения да ги калибрира така, че да наблюдава развитието им във времева тенденция. За съжаление се смята, че по-възрастните дами няма да усетят разлика, когато свалят въпросната част от бельото, но младите все още имат шанс да изваят женските гърди, които мъжът ще запя с особен интерес. Жан-Денис смята, че това остава личен избор и не би накарал нито една жена да се лиши от сутиена си, но ние смятаме, че е редно да има ден без сутиен и през лятото, когато дрехите са далеч по-малко. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
16 юли 2015 | 14:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

МЪЖ
16 юли 2015 | 14:03

И не само! Вреден е и за мъжките очи.