Татус и ерекция

Заради татуировка на пениса иранец изпадна в приапизъм - състояние на постоянна ерекция, без наличие на психологическа и физическа стимулация.

Клиничният случай е описан в статия в Journal of Sexual Medicine. 21-годишният иранец, чието име не се съобщава, отишъл в студио за татуировки, където поискал да му татуират върху пениса фразата "Успех в твоите похождения!" плюс първата буква от името на неговата възлюбена. След като татусът бил направен обаче, той получил силно кръвотечение и ерекция, продължила цели 3 месеца. Причина за приапизма, според лекарите, била иглата, с която е била направена татуировката - прониквайки прекалено дълбоко, тя вероятно е засегнала нервни окончания, свързани с ерекцията.

На пациента му била направена операция, целта на която била да се улесни отичане на кръвта от пениса му. Интервенцията обаче не се оказала особено ефективна. На пича му била предложена втора операция, но той я отказал с мотивировката, че не изпитва болка заради перманентната ерекция и е способен да осъществи полов акт, като дори заявил, че не съжалява за направената татуировка. Journal of Sexual Medicine не съобщава каква е била по-нататъшната съдба на младежа, като обаче изтъква, че състоянието на приапизъм може да бъде не само болезнено, но и опасно за здравето.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Iqbal
16 септември 2012 | 04:30

I much prefer informative artciels like this to that high brow literature.

gledane.tochica.com
20 януари 2012 | 09:40

Предсказания чрез руни, таро и много други. Разбери отговорите на най-вълнуващите те въпроси само с един клик на: gledane.tochica. com

................
17 януари 2012 | 18:08

youtube.com/watch?v=qT2R0Ym8wac