Тази жена излиза само с много възрастни мъже

Запознайте се с жената, която има 11 спонсора или така наречените "Sugar Daddies" и предпочита да бъде винаги с по-зрели мъже, защото същите поне можели да я засипват с подаръци. Кловър Питила признала, че по-често излиза с мъже, които са на възрастта на дядо й, защото младите мъже много често искали само секс. 19-годишната дама е признала, че е спряла да учи медицина и сега се опитва да стане модел, защото има тази възможност и смята, че отдавна е приключила с романтичните връзки. Самата тя споделя, че се среща само за пари, подаръци и награди.

После ни е малко трудно да не казваме, че жените са материалистки, ала нека видим наградата. Кловър започнала да се среща със старци през 2014 година и вече успешно е омаяла банкери, ресторантьори и изпълнителни директори. Най-възрастният мъж е бил на 74 години. Понякога е излизала с мъже само за половия контакт, който бил невероятен - един от авторите бил на 72 години. Освен скъпите разходки, дамата признава, че много обича да получава скъпи подаръци.

 

Най-важното било, че никога повече нямало да поглежда младите господа, защото повечето отдавна искали само секс и никога не правили нищо по-специално за нея - много тъжна история. След като преоткрила живота с богати спонсори, дамата признава, че е ходила до Париж, получавала е луксозни круизи и още редица други малки радости.

Най-важното е, че Кловър се смята за независима и успешна жена, което някак си трябва да постави всички феминистки ценности под особен въпрос. Най-важното е, че дори не смята, че експлоатира господата, защото това е взаимно решение и всички могат да получат най-доброто от това взаимоотношение. Каква е поуката от историята? Учете и изграждайте добър бизнес, за да можете да се радвате на 19-годишни девойки, когато станете на 74 години.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
26 ноември 2015 | 19:52

И на мен не ми пука нито за тая проститутка, нито за дядовците. Май само на злополучния автор му пука: "най-важно, най-важно..." Кое е важно, тъпак?

Мартин Илиев
26 ноември 2015 | 19:45

Във един прекрасен паралелен свят ролите са разменени ,заможни MILF-ки глезят младежите. Също така имат за цел в живота да трупат пари за да ги харчат по мъже. Ех , да им се прецака системата дано. Нека и на тях им е гадно. :)

.
26 ноември 2015 | 13:59

Некадърници такива, повторили сте "най-важното" в три поредни изречения. Кое от всичко е "най", щото не може и трите!

.
26 ноември 2015 | 13:37

Жените, които се оплакват, че мъжете търсели от тях само секс, обикновено могат да им предложат само това.

26 ноември 2015 | 10:49

Не ми пука,щом са решили че това е верния път в техния живот нека си носят последствията.Сърбежа в ранна възраст не води до нищо хубаво по-нататък.