Това е една от най-добрите пуми в Англия

52-годишна британка се провъзгласи за топ пума, след като е успяла да спи с повече от 250 млади мъже на средна възраст от 18 години. Бизнес дамата Джуни Смит е започнала да се среща с млади мъже на 30-годишна възраст. И всичко това, защото смята, че мъжете на нейната възраст са много слаби любовници. 

Като допълнение признава, че младите са освободени от ограниченията, с които тя се е сблъсквала на младини. Не се смята за лека жена, въпреки наложеното мнение от аудиторията. Преди да оцени сексуалните преживявания, дамата все пак трябва да опознае мъжа, преди да легне с него. Освен това идват младите мъже не искат деца, връзка и допълнителни ангажименти, за тях всичко остава само секс и точно това иска Джуни. 

Преследването на млади мъже може да се превърне в английски спорт. Все повече възрастни дами се освобождават от оковите на брака, за да се отдадат на преследването. Ако Англия напусне ЕС, скоро мъжката европейска аудитория да се превърне в много по-търсена!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
милчо
08 август 2016 | 14:42

Когато бях на 31 спах с жена на 49. Направихме го 3 пъти за една нощ и беше незабравимо. Невероятни неща ми направи тази жена. За табута изобщо не говорим. И трите пъти правихме пълна програма. На другия ден бях като изцеден лимон.

Lokoto
02 август 2016 | 16:40

Пума или Пумия ? :D