Този сексуален фетиш може да те доведе до операционната

Лекарите със сигурност имат достатъчно красиви истории, с които да разнообразяват дългите вечери за дежурства. Някои стигат и малко по-далеч като вечерните новини. Всички знаем, че лекарската тайна се спазва много стриктно, но понякога информацията може да спести много бъдещи болки. Снимката на този 35-годишен мъж показва ясно, че през последните няколко часа не е успял да отиде до тоалетната и да свърши една от най-щастливите работи на мъжкото съсловие. 

След стандартната проверка и осъзнаването, че мъжът няма никакви предишни оплаквания, лекарите започнали да търсят най-странните варианти, които да предизвикват болката. Рентгентът разкрил истинската причина проблема - аудио кабел, който минал през уретрата и блокирал потока на течност, която да отделяме след 3 бири. Опитът да се извади по същия начин бил напълно невъзможен, защото на края присъствал и прекрасен възел. Наложила се операция, която да освободи канала. Вече всички знаем, че този метод може да коства проблеми. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
22 октомври 2016 | 18:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE