Все повече жени развиват алергия към семенна течност

Не искаме да бъдем хората, които ще донесат тази новина на света, но ново изследване на английските учени разкрива една много тъжна статистика - все повече жени стават алергични от мъжката семенна течност. Имайки предвид, че човешкото тяло може много често да изгради антитела, които да се борят срещу вируси и най-различни други заболявания. В редки случаи се стига до момент, когато собственото тяло започва да работи срещу себе си и тези заболявания винаги са смятани за автоимунни. Преди 20 години се появява и първия случай на жена, която буквално е подложена на риск от мъжката семенна течност. Нейното тяло не само реагирало негативно, но дори започнало да формира достатъчно агресивни антитела, които буквално да разрушат и имунната система на жертвата. В този период се оказва, че има близо 100 подобни случая и на други жени. За успокоение на мъжката аудитория, трябва да споделим, че това са редки случаи и обикновено събуждат имунната система само при определени протеини в ДНК материала.

Повечето жени, които имат подобна реакция, категорично страдат и от хранителни алергии, миризми и още много други. Според изследването, антителата започват да се формират с месеци по-късно и вие да бъдете по-чисти от сълза. И най-лошата подробност е, че щом веднъж тази алергия се появи, тенденцията се влошава и понякога дамите могат да бъдат дори застрашени (кой не е искал да разполага с член-убиец). При други жени пък се забелязва нещо още по-интересно - алергии около вагината, които се изразяват в парене, сърбежи, зачервяване, схата и още много други. Това се случва, когато същите имат излючително слаби антитела. Надяваме се да няма засегнати, ала това със сигурност ще се използва за аргумент, когато дойде време за извършването на свещения канибализъм.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!