Японците ще намалят популацията с една трета

Чували сме, че електронната цигара е само началото на края на света. Причината? Тя води до безалкохолната бира, до изкуствената жена и много други. Японците са тръгнали по този път и нещата тръгват стремглаво надолу. Причината? Всички японци са полудели по манга, хентай и всички други видове анимационна еротика.

Зловещото изследване показва, че населението на Япония ще се намили с една трета, ако хората продължават да се отдават на този вид забавление. Многократно ти показвахме материали, вк оито се оказва, че японците наистина имат проблеми с продуктивността. Възможно е да имат проблем с жените си, защото всички изглеждат еднакво. Освен еротичните филми, японците се отдават и на видео игри, които са специална разработка на Nintendo. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
07 ноември 2013 | 16:33

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g


  • 1