За какво страдат мъжете и жените

Страданието не е непознато на нито едно човешко същество. Можем да страдаме за пропуснати възможности, за изгубени вещи и дори за развитието на моментна ситуация. Страданието е социален феномен, който показва, че в обществото все още може да се намерят и нормални хора. Единствената разлика е, че то е изключително различно за двата пола. 

В телефонно изследване на "Архивите на сексуалното поведение", американските учени са успели да открият една от основните причини за страдание в живота на всеки един от нас. Мъжете и жените признавали, че съжаляват най-много за своята потенциална любовна/сексуална връзка и за грешните предприети стъпки в нея. Според човешката еволюция, мъжете и жените разглеждат обвързването по различен начин. 

Дамите най-често издирват партньорът с положителни качества за дълготрайна връзка, защото желаят да отгледат дете с мъж, който да помага в неговото възпитание и издържане. Обратното се случва при мъжете, които най-малко изпитват нуждата от създаването на поколение. 

Еволюцията е била достатъчно добра към нас и просто ни е позволила да правим безразборен секс (в буквален превод е точно така). Съществуват редица изследвания, които най-често доказват, че мъжете и жените имат различни виждания около обвързването, следователно трябва да съществуват и различни причини за страдание. Американските учени установили точно това:

1. Жените най-често страдат за осъществен полов контакт с грешен партньор. За загубването на девствеността си от "грешния човек", изневяра на партньора си и прекалено бързото скачане в леглото. 

2. Мъжете изпитват емоционални трусове, когато са били привличани от някого, но не са сподели, шеметните млади години, когато е трябвало да лудуват и моментите, в които са били свободно и просто не са правили повече секс. 

Ние страдаме само за разваления хард диск и цялата дискография на Лиса Ан, но американските учени не са ни питали точно за нашите проблеми, следователно смятаме да ги спестим и на вас.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
2
15 септември 2015 | 08:00

2

1
14 септември 2015 | 23:30

1

1
14 септември 2015 | 23:28

1

1
14 септември 2015 | 23:27

1

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 септември 2015 | 22:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g