За порното с любов

От няколко години се говори, че порното е основен вредител и унищожител на интимност между половете. Благодарение на бързото разпространение и факта, че хамстера е вече в Bookmarks, мнозина смятат, че това е прекият път към щастието, а психолозите дори го наричат "късото съединение в интимността". Говорим за истински психолози, а не за онези с корона от зрънчо на главата. Друго особено притеснение е, че много скоро ще имаме такова и във виртуална реалност. То практически ще ни позволи да изживяваме още "по-реално" гледането на филми и с това успешно ще продължим да се отдалечаваме като социални същества. 

Страховете на експертите не са насочени към така наречените милениали, защото ние все още знаем, че интернет феноменът не може да се сравни с истинското търкане. Макар и това да е факт, днес липсва адекватно сексуално образование и  първите преподадени уроци по темата за размножаване (поне за нас) се случиха след 12 часа вечерта, когато RTP ставаше съвсем друг канал, ние с нетърпение искахме да узнаем, защо мъжът с тръба Фи-30 трябваше да се разпише на лицето на грешницата, която очевидно не можеше да събере достойнството му в уста. Разбира се, задаването на този въпрос ни заведе веднага при директора, а и не видяхме повече от 3-ка по биология, но това са рисковете на живото предаване. 

Вредата ще бъде насочена към така наречените "дигитални" местни личности, които и без друго имат по-голям социален принос в интернет, отколкото в реалния свят - Нео все още не е напуснал от матрицата. Прекомерното гледане на порно няма да допринесе за ослепяването, все още имаме зрение 10 от 10, което доказва, че буквално сме недосегаеми. 

Това, което порното ни предоставя, както и на още 1500 човека, изследвания от господата Райт, Бриджис, Сън, Езел и Джонсън (все известни учени), е доза сексуално задоволяване, което допринася за интимното отдалечаване и по-ниските шансове за изпитване на оргазъм по време на секс. Това, което интернет еротиката успява да постигне е да намали желанието за секс, особено след като ще се изисква физическа активност, носеща тежкото име "ухажване". 

След като Мия Калифа може да се разчекне за теб само с няколко клика, какъв е смисълът да излизаш и тепърва да се доказваш? Изследователите открили и една още по-вълнуваща тенденция, колкото повече порно гледате, толкова по-високи са шансовете да отказвате на жените секс. Необвързаните жени, чийто най-добър приятел е отливка на Рон Джереми в нощното шкафче, отбелязват спад на сексуалните преживявания, благодарение на високоскоростния интернет. И ако се опитате да избягате от истината, напомняме само, че 50-те най-гледани клипчета в PornHub са посетени повече от 23 милиарда, а на годишна база са гледани около 92 милиарда (по-данни за 2017 година). Сега наистина ли пак ще ни кажете, че само мъжете гледат? Физически не е възможно, мили дами, най-добре ще трябва да си признаете! 

Друго вълнуващо откритие показва, че самотниците гледат порно. Не трябва да сте психолог, за да откриете точно това, но ето, че наистина се случва. Двата социални феномена наистина показват, че финансирането на социални експерименти е изключително лесно. Ако сте самотен и Ви е скучно, гледате порно, ако го гледате, то Вие сте самотен и гледате. Подайте сега онези няколко милиона и да приключваме този феномен. Ако има интригуваща цифра, която трябва да знаете, тя е свързана с обвързаните двойки, които започват да гледат порно. При тях шансовете за развод се повишават с 11% и докато мъжете се подготвят да вдигнат кръста, напомняме на науката, че жените са тези, които допринасят за бракоразводното дело. Прекаляващите зрителки са повишили шансовете си до 18% през последната година, което доказва, че изобщо не сме създадени за моногамни връзки - при наличието на порно с Памела Андерсън е направо невъзможно, все пак помним силиконовата долина и малката хралупа. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!