Жена ръководи секс култ повече от 20 години

След като целият Холивуд полудява с постоянните сексуални атаки срещу различни актьори и сценаристи, решихме да обърнем внимание и на тъмната женска страна, при това на най-ниското ниво. Запознайте се с Алисън Мак, която не просто е замесена с обвинения в сексуален тормоз, а в ръководеното на цяла сексуален култ. Жената от Смалвил имала изключително малка роля в местен сериал и когато славата си тръгнала, тя се насочила в друга теротирия. Франк Парлато от The Sun успява да разкрие порочният кръг, в който са участвали поне 25 жени. 

Всички жени се смятат за "роби" и трябва да спят с лидера на култа Кейт Раниере (можете да го видите на видеото). Преди да бъдат помазани със скиптъра, всички трябвало да гладуват 12 часа на ден и освен това да предоставят сериозно количество еротични фотосесии на господаря поне веднъж в месеца. Самият Кейт е успял да мотовира Мак да започне да набира поклонници.

Зад групата за взаимопомощ NXIVM, жената започва да набира робини, които да служат вярно на господаря. В един от всички изпратени мейли, някои робини разказват как освен гладуването, трябва да взимат студени душове и така да отдават чест на своя владетел. Алисън също има привилегии, но и задължения - трябва да се подчинява, да търси нови жени и също така да бяга поне по 60 километра седмично, спазвайки диета. 

Господарят държал да бъде колкото се може по-слабичка. Ето защо същата се превръща едновременно в жертва, но и в обвиняема. Мисията щяла да приключи едва, когато Кейт бъде обграден от качетвени жени. Мотивите на дамата също са малко странни, но се оказва, че и тя имала сериозни чувства към главата на семейството. Според останалите, тя винаги е ревнувала, когато не е избирана за компаньонка в леглото. Миналият месец групата е била окончателно разкрита и още много детайли се появяват на повърхността.

Освен всичко, хората се рекламират в интернет и предлагат различни семинари за израстване. Имайки предвид, че цялото изживяване много напомняло на "Широко затворени очи", но със садо-мазо елементи. В първата вечер всички жени се брандират. Самият процес включва жигосване точно между краката на жервите или от вътрешната им страна. Организацията набира хора още от 90-те години и до този момент в архивите им има не по-малко от 16 000 души. Рекламата им кани всички жени да превъзмогнат своите физически ограничения и да прескочат всички емоционални бариери. Някои успяват да избягат, но други буквално потъват в абсурда. В отделни случаи има зарязани семейства, продадени имоти и всички останали красоти, които се случват след това. 

Важното е, че целта на Раниери бил длъжен да помогне на жените да прескочат своите най-големи проблеми, а именно:

1. Липсата на дисциплина и слабите опити да спазват обещание.

2. Възприемане на поведението на жертва.

3. Осъзнаване, че методите на унижение са просто форма на израстване. 

Освен жигосване, някои жени в култа започнали да се оплакват и от здравословни проблеми. В следствие на гладуването, някои започнали да страдат от анемия, да губят косата си и да изпадат в паника. Сега предстоят дела, защото най-малко жигосването е престъпление. Ако се чудите колко трудно е да манипулирате един човек, предложете му щастливи мигове и шансове да се развие в приятелска среда и след това правете каквото поискате. Очевидно в САЩ работи!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!