Жената, която спи само с женени мъже

Проституцията не може да бъде смятана за легална или нелегална, защото родното законодателство не е достатъчно красноречиво с този вид "престъпления". Винаги сме смятали, че този вид професия не трябва да се смята за престъпление, защото там, където е легална, изнасилванията и домашното насилие са сведени до минимум, следователно е необходимо зло. В този случай искаме да покажем една жена, която твърди, че нейната професия е успяла да спаси много бракове. Запознайте се със серийната любовница, която не крие факта, че е спала само и единствено с женени мъже - това трябва да е нов фетиш.

Гуенет Лий споделя, че мъжете, които не биха могли поне веднъж да изневерят, един ден ще напуснат своята партньорка и няма да се върнат. За дългото време, в което практикува професията си, дамата признава, че най-често отива в дома на своя клиент и прави секс с него, докато жената и децата са в къщата. Важното в този случай е, че кръшкача и неговата изгора са изключително дискретни и никой не разбира какво се случва.

Звучи странно, но се оказва, че най-често я търсят жени, които биха искали да направят своя съпруг щастлив. Те признават, че в леглото вече липсва тръпка и са готови на всичко, за да върнат обратно любящия си съпруг. Гуенет споделя, че е мотивирана да практикува това, защото можела да лудува и да избягва усложненията, които идват с любовниците. В нейният списък присъстват богати  и заможни хора, които са признали пред своите съпруги, че искат да правят секс с друга жена. Такива са били датски корабен магнат, счетоводител, шеф на охрана и още много други. Най-интересното е, че след срещата и опитвнето на забранения плод, поръчковите изневери давали много добър резултат. Точно по тази причина Гуенет не смята, че прави нещо лошо. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
25 ноември 2015 | 16:00

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g