Жената най-често си фантазира за колега

Подозираме, че всеки е запознат с понятието "зает работлив мозък". Ако го чувате за първи път, това е състоянието, в което не спирате да мислите за всичко, за което може да се сетите и не можете да озаптявате мисловната дейност дори и по време на секс. Точно така, мозъкът не спира да работи дори и в тези прекрасни мигове (поне за нас са с такава дължина).

Скорошно изследване показва, че по време на секс 46% от дамите си фантазират за някой друг, който да заеме мястото на партньора. М-да, жената със сигурност върти някоя друга фантазия за колега в леглото, който може да я направи дива и щастлива. В изследването са участвали 1300 души и само 8% от жените са признали, че най-често фантазират за спални забавления с шефа. Останалите 92% все още може да се оглеждат за вас. Това дава особена надежда за всички господа, които работят сред жени и си мислят, че никога няма да правят секс в офиса. Господа, отидете с усмивка на работа и не забравяйте, че поне една жена в офиса си представя как увива бедра около кръста ви. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
07 юни 2015 | 19:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

WILDSNAKES
07 юни 2015 | 16:26

wildsnakes...alle...bg НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И ОТРОВНИ ЗМИИ